Xin Fusion restaurant Arnhem

Restaurant Arnhem

Restaurant Arnhem Xin Fusion daar kunt u genieten van culinaire Aziatische gerechten. U bent op zoek naar een goed restaurant Arnhem? Dan bent u van harte welkom bij het restaurant Arnhem Xin Fusion dit is namelijk het restaurant waar verschillende smaken uit Azië samensmelten. Xin Fusion is een restaurant gevestigd in een bijzonder monumentaal pand vlakbij de Rijn in Arnhem.

Restaurant Arnhem

Nieuw concept

Xin Fusion is een nieuw restaurant met een geheel nieuw concept wat genieten is. U kunt hier namelijk voor slechts 25,- onbeperkt genieten van een geweldige menukaart aan culinaire gerechten. Al deze gerechten worden met zorg voor u bereid en geserveerd. Ieder gerecht die u besteld wordt vers bereid en netjes geserveerd. Bij ieder gerecht komt er een ware smaaksensatie naar boven en u proeft de verschillende Aziatische culturen in deze gerechten.

Xin Fusion

Prachtige stadstuin

Ook heeft u bij Xin Fusion de mogelijkheid om plaats te nemen in de geweldige stadstuin. Deze tuin is prachtig en voorzien van heerlijke loungesets waar u heerlijk in kunt relaxen. De stadstuin is ontzettend gezellig omdat u buiten in alle gezelligheid kunt genieten van de culinaire gerechten, die door de chef kok van Xin Fusion worden bereid. De stadstuin is sfeervol met rozenstruiken, groen en lantaarns. Deze beschutte binnentuin is dan ook geschikt voor borrels, diners of om lekker na te tafelen. Bij Xin Fusion zit u op uw gemak en u wordt op uw wenken bediend door het geweldige personeel. Het concept uitproberen van Xin Fusion is zeker weten de moeite waard. Ik ben ervan overtuigd dat u na uw eerste bezoek vaker zal terugkomen.

Eten Arnhem