Witte stoelen huren om lekker op te kunnen zitten

Witte stoelen huren

Je vraagt je misschien af waarom je witte stoelen huren moet. Vooral op een blog waar Witte stoelen hurenhet over eten en drinken gaat. Dat zal ik je hier vertellen. Regelmatig geef ik feestjes om gezellig bij elkaar te zijn. Hiervoor maak ik dan lekkere hapjes en zorg voor een uitgebreid diner. Vaak zitten wij dan met 20 personen gezellig te eten en naar elkaars verhalen te luisteren. Natuurlijk ben ik er al tijd best wel druk mee, maar ik vind het geweldig om te doen.

Helaas heb ik geen grote woning waar iedereen kan zitten. Wel een zeer grote tuin.  Daarom regel ik tijdens deze etentjes een tent met alle benodigde spullen. Deze huur ik dan via Huurland.nl. Vooral in de wintermaanden is het hier altijd zeer leuk, vooral omdat ik dan een vuurkorf buiten aan zet. Binnen staan dan de tafels netjes gedekt en hier kan iedereen aan plaats nemen.

Witte stoelen huren en een mooie tent voor een lekker diner

Witte stoelen hurenDeze keer heb ik weer een gezellig diner gepland voor de kerstdagen. Het menu heb ik al klaar en de boodschappen in huis. Nu alleen nog witte stoelen huren en de tafels. Deze wil ik allemaal met een rode strik bekleden, leuk voor de kerstsfeer.

De medewerkers van Huurland kwamen de spullen op tijd brengen. Alles was netjes in kratten, containers en kisten gebracht. Het enige wat wij moesten doen was het uitpakken en op de plaats neerzetten. Nog even en de gasten komen lekker eten.

Het was wederom een zeer geslaagde avond. Vooral de vuurkorf die ik bij Hiuurland had geleend, heeft de sfeer alleen maar beter gemaakt. Dit zorgde voor gezellige verhalen rond het haardvuur. Onder het genot van een glaasje Glühwein, hebben wij de avond ingeluid. Daarna kon iedereen binnen op de stoelen plaatsnemen om te genieten van het diner.