Wij eten vanavond heerlijke vis

Myseafood

Samen met mijn gezin zijn wij dol op lekker eten en daarom bestellen wij nu geregeld bij Myseafood. Dat is een webshop waar je allemaal lekkere dingen kunt bestellen en dan word het gewoon bij jouw thuis afgeleverd. Doordat mijn man en ik zo’n drukke baan hebben beide is er soms wat minder tijd om in de keuken te staan. Wij zijn beide erg tegen opwarm maaltijden want die vinden wij niet voedzaam genoeg voor onze kinderen. Wij zijn daarom op zoek gegaan naar een oplossing voor ons probleem. Van een vriendin van mij hoorde ik dat zij vaak online dingen bestelde die makkelijk klaar te maken zijn. Vis natuurlijk erg goed is voor het menselijk lichaam omdat er veel omega in zit besloot ik om eens een gokje te wagen en iets te bestellen.

Myseafood

Een lekker avondmaal

Mijn man en ik houden heel erg veel van een lekkere zalm dus daarom ging die als eerste het winkelmandje in van Myseafood. Het fijne aan de site is dat jij zelf een pakket kan kiezen. Ook kun jij aangeven hoe vaak jij dat wilt ontvangen. Het wordt bij jouw thuis afgeleverd en dan kan het direct in de pan en bewaard worden. Ik moet eerlijk zeggen dat ik dit echt een gat in de markt vind. Mijn man en ik zijn erg blij dat wij nu een gezonde en lekkere maaltijd op tafel kunnen zetten in de avond nadat wij terug komen van werk. Ik kan het echt aan iedereen aanraden. \

Myseafood