Uit eten in Nijmegen doe je bij le Steak.

IMG_2562-1-217x300 (1)

Uit eten in Nijmegen doe je bij le Steak. Tot op de dag van vandaag zijn wij nergens anders wezen in Nijmegen. Bij le steak hebben zij een zeer gevarieerd menu en raak je nooit uitgekeken op de smaken van de het eten en de verschillende mogelijkheden. Dit is veruit het beste restaurant dat wij zijn tegengekomen. 

Vandaagfoto-vooraanzicht-bistro-le-steak-300x199

Vandaag ga ik jullie in deze blog uitleggen waarom je bij restaurant Le Steak uiteten moet gaan. Een paar jaar geleden zijn mijn vrouw en ik uiteten geweest bij een restaurant waar wij redelijk vaak uiteten gingen. Toch waren wij het opgegeven moment beu en wilden wij ergens anders uiteten gaan. Om een beter beeld te krijgen van de verschillende mogelijkheden in Nijmegen hebben wij besloten om het internet op te gaan en de verschillende restaurants eens te bekijken.

Internetfoto-interieur-bistro-le-steak-1200x375

Er zijn dan ook veel websites die makkelijk te vinden zijn en simpel beschreven worden. Toch is er maar een website die mijn aandacht het meest heeft getrokken, namelijk die van Le Steak. Dit is veruit het beste restaurant dat wij zijn tegengekomen. Daarom hebben wij besloten om hier een keer uiteten te gaan en te kijken hoe het is. Wij werden aan de deur vriendelijk ontvangen door een van de medewerkers van het bedrijf. Het eten is zeer divers en lekker. Uit eten in Nijmegen doe je bij le Steak. Dit hebben wij dan ook de komende jaren gedaan en willen nergens anders meer uiteten.