Snackwagen bestellen op locatie? Klik hier!

logoSnackWebsite5

Op een zaterdagmiddag kwam mijn medewerker met een goed idee. Wij bestaan aankomende maand namelijk tien jaar als bedrijf. Wij zijn dan ook al gegroeid tot een groot bedrijf en hebben veel medewerkers in dienst. Daarom leek het mij een leuk idee om een Snackwagen voor het bedrijfsterrein te laten komen om de medewerkers te trakteren met een frietje.

Zoekenimage008-300x200

Het enige wat ik hiervoor nodig heb is een snackwagen. Dit kan ik financieren en dit hoeft geen probleem te zijn. Het enige wat ik wil is dat het bedrijf een goede prijs- en kwaliteitsverhouding heeft. Ook moet de service waar je gebruik van maakt van hoge waarde zijn. Daarnaast wil ik dat de website veel variatie heeft in het menu.

Snackmobielimage002-300x200

Opgegeven moment kwam ik uit bij Snackmobiel. Dit bedrijf voldoet aan alle gestelde voorwaarden. Daarnaast hoefde ik voor dit bedrijf ook geen vervoerskosten te betalen, omdat mijn bedrijf binnen de straal van 25 kilometer valt. Dit is natuurlijk een groot pluspunt. Daarnaast heeft het bedrijf een goede reputatie en krijg ik het gevoel dat ik daadwerkelijk iets terug krijg voor mijn geld. Daarom besloot ik contact op te nemen en de datum te bespreken. Ook had ik nog andere vragen voor het bedrijf.

Contact

Het contact verliep goed. Al mijn vragen zijn zorgvuldig beantwoord. Wij gaan hier zeker de Snackwagen bestellen en voor ons terrein staan. Met volle enthousiasme kijk ik nu al uit naar de aankomende maand. Overigens raad ik dit bedrijf zeker aan bij vrienden en familie.