De beste Catering in Ede

Catering Groep Nederland is dé partner voor catering in Ede. Het is weer zover, het jaarlijkse personeelsfeest komt eraan. Ondanks dat dit feest elk jaar erg leuk is zag ik er dit keer een stukje tegenop. Zo wordt er elk jaar aan het eind van het feest geloot over wie dit feest volgend jaar mag organiseren. En tot mijn grote ergernis werd vorig jaar mijn naam getrokken. In dit soort dingen ben ik nooit echt goed, en dus zie ik er ook redelijk tegenop. Toch ging ik er met frisse tegemoet tegenaan.

Waar te beginnen?

De voorbereidingen konden beginnen, maar ik had geen idee waar ik moest starten. Ik moest opzoek naar een leuke locatie, lekker eten en drinken en moest de communicatie regelen. Over de communicatie maakte ik mij niet zo’n zorgen, maar over de eerste twee zat ik wel een beetje in. Ik besloot maar gewoon op zoek te gaan en startte mijn laptop op. Ik zocht op catering in Ede en kwam terecht bij Cateringgroep.nl. Cateringgroep is een cateringbedrijf in Ede die zijn werk doet onder het motto, met lef en liefde. Ik vind dit een erg mooi motto, en dit bedrijf kwam erg goed op mij over. Ik zag dat ze catering in Ede deden, en dat ze daarnaast ook suggesties deden voor goede plekken voor een personeelsfeest. Er viel een enorme druk van mijn schouders. Ik had het gevoel alsof cateringgroep.nl alles voor mij op zou lossen. 

Catering in Ede

Ik wist het zeker, deze catering in Ede zou geregeld worden door cateringgroep.nl. Ik nam snel contact op en ging het gesprek aan. Ik vertelde hun dat ik ook nog op zoek was naar een locatie en ik gaf mijn wensen door. Ze rapporteerden terug met enkele zeer geschikte mogelijkheden. 

De catering in Ede was een groot succes. 

De catering in Ede werd precies geregeld zoals ik zou willen. Het eten was heerlijk. Daarnaast was de locatie ook geweldig. Iedereen was aan het genieten, en ik heb vele complimenten gekregen over het eten en de locatie. Hiervoor ben ik Cateringgroep enorm dankbaar. Voor catering in Ede weet je waar je moet zijn.