MyGoodfoodshop heeft mij onwijs geholpen

MyGoodfoodshop

 MyGoodfoodshopSinds ik gebruik maak van de diensten van MyGoodfoodshop eet ik een stuk gezonder. Voorheen ging ik namelijk vaak meteen uit mijn werk naar de supermarkt. Hier liep ik dan met honger en ik merkte dat ik dan snel verkeerde keuzes ging maken. Dat was echt niet handig en vaak had ik ook spijt achteraf. Een goede oplossing hiervoor was om meer over de hele dag te nuttigen, waardoor ik minder erge trek zou krijgen tijdens het winkelen. Daarnaast leek het mij handig om te zorgen dat ik altijd goed eten in huis zou hebben, want dan hoefde ik niet perse meer langs de Albert Heijn voor ik naar huis ga.

Erg praktisch

 MyGoodfoodshopDit heb ik allemaal geregeld met het abonnement van MyGoodfoodshop. Zij bezorgen iedere maand een pakket bij mij, waardoor ik altijd vooruit kan. Hierin zitten noten en zaden, maar ook verse vis. Deze vangen zij zelf en het is iedere keer een andere. Het ligt er maar net aan wat er die dag is gevangen. Dit kan ik gemakkelijk voor langere tijd in mijn vriezer bewaren en daardoor is er altijd wel iets wat ik kan maken voor mijn diner. Het is heel handig dat ik zelf kan kiezen wanneer ik de levering wil, want daardoor kan ik zorgen dat ik altijd thuis ben. Ook de prijzen zijn ongelofelijk goed, want naar mijn idee geef ik momenteel veel minder geld uit. Mocht jij nu benieuwd zijn geworden, neem dan zeker eens een kijkje op de website. Het is ideaal wanneer jij druk bent!