Meerdere restaurants in Harderwijk!

restaurants in Harderwijk

Wij willen eens wat anders eten in een restaurant dan wat wij doorgaans eten. Hierdoor ben ik online gaan zoeken naar restaurants in Harderwijk! Tijdens mijn zoektocht op het internet was ik eigenlijk verbaasd met de hoeveelheid bedrijven die wij hadden gezien. Een stuk meer dan dat wij hadden verwacht. Zelfs een paar bedrijven waarvan wij het bestaan niet wisten kwamen in deze lijst voorbij.

restaurants in Harderwijk

Voldoende keuze gevonden

Uiteindelijk ben ik op de website van Restaurant Jasmijn gebleven. Hier sprak mij de menukaart onwijs aan, dit omdat wij beide van de Chinese keuken houden. Zodoende hebben wij ervoor gekozen om een reservering te plaatsen. Dit was geen enkel probleem waardoor wij afgelopen zaterdag hier hebben mogen eten. Een ruime keuze uit diverse gerechten maakte het voor mij lastig om te kiezen. Gelukkig kon de gastvrouw mij een paar gerechten aanraden die zij ook onwijs lekker vind. Dit heb ik overigens ook gekozen wat achteraf gezien een perfecte keuze is geweest. Wat waren de smaken toch heerlijk!

Wij hebben hier zo onwijs goed gegeten waardoor wij de eigenaar meerdere malen hebben bedankt. Tevens ook direct aangegeven dat zij een vaste klant erbij hebben.