Maak jouw eigen kibbeling op www.myseafood.nl!

Wist jij dat je zelf ook eenvoudig kibbeling kunt maken? Door via www.myseafood.nl kabeljauw te bestellen, hoef jij er niet meer de deur voor uit. Het belangrijkste is wel om er goed voor te zorgen dat het beslag welke je wenst te gebruik goed gemaakt wordt. Dit zorgt namelijk goed voor de krokante “bite”.

Hoe te realiseren?

Wanneer jij graag kibbeling zelf wilt maken, dan dien je een paar stappen te volgen alvorens je kunt bakken. Als eerste is het belangrijk om via de website van www.myseafood.nl kabeljauw te bestellen. Kabeljauw heeft een wat stevigere structuur waardoor het niet uit elkaar kan vallen tijdens het bakken. Vervolgens maak jij een keuze welke beslag je wilt gebruiken. Het belangrijkste hiervoor is om te weten welk meel het meest hecht aan het vis. Wellicht kun je dit alsnog via de bovenstaande website vragen zodat je er zeker van bent dat je het goede gebruikt.

Bakproces

Over het algemeen zijn wij er allen mee eens dat het bakken van kibbeling goed moet gebeuren. Dit ligt er dan ook maar net aan hoe de dikte van het vis is. Heb jij namelijke grote stukken vis of zijn de stukjes minimaal? Daarop baseer jij vervolgens de tijd  hoelang het moet bakken. Meestal hou ik mijn stukjes vis tussen de 2 a 3 centimeter. Dan is het een minuut of 4 bakken op 175 graden. Eet smakelijk alvast!