Lekkere aanbieding van de Hollandse Nieuwe

Yes, de Vishandel Sijbers Ed, heeft een aanbieding Hollandse Nieuwe! Bijna elke week ga ik wel even langs deze winkel om een lekkere haring of een bakje kibbeling te halen. Vaak eet ik daar dan al een visje op, maar natuurlijk neem ik ook het nodige mee naar huis om in de avond op te eten. Vaak een vis eten is soms een dure aangelegenheid, maar hier bij Sijbers Ed hebben zij vaak reclamestunts. Dan kan je tegen een zeer aantrekkelijke prijs de lekkerste haring, paling of zalm kopen. Natuurlijk is de gebakken lekkernij ook regelmatig tegen een zeer aantrekkelijk prijs te koop. 

Een super maaltijd

Je mag mij bijna wakker maken als je het over een aanbieding van de Hollandse Nieuwe hebt, want als ik iets zeer lekker vind, dan is het dat wel. Deze week dus weer een bezoek aan deze winkel gebracht en heb ik de lekkerste soorten weer meegenomen. Behalve de haring met ui, heb ik ook een lekkere paling meegenomen. Hier kan ik echt zo van genieten.

Via de website van Sijbers Ed kan je de aanbiedingen zien, zo weet je zeker dat er geen visje voor je neus voorbij gaat. Op deze manier ban je snel op de hoogte zodra er weer een stunt actie aan zit te komen.