Lekker pizza eten in Utrecht

Altijd moeilijk om over onderwerpen te moeten schrijven waar je trek van krijgt, in dit geval gaat mijn verhaal over lekker pizza eten Utrecht. Nu ik dit al heb geschreven weet ik meteen wat ik ga eten. Maar daarvoor ga ik niet naar Il Forno, deze keer laat ik het thuis bezorgen. Ja ook dit bestaat hier tot één van de mogelijkheden. Op de menukaart kan je de lekkerste gerechten lezen en bestellen, zoals:

  • Pizza’s
  • Pasta’s & lasagna’s
  • Shoarma
  • Pollo (kipgerechten)
  • Hotwings

Je kan ervan uitgaan dat alles met verse ingrediënten wordt gemaakt en dat kan je ook proeven. 

Wederom lekker gegeten

Nadat ik mijn bestelling online bij pizza eten Utrecht had gedaan, zat ik nog geen half uur later al lekker te genieten van mijn gerecht. Ook deze keer was het eten voortreffelijk en weer netjes op tijd bezorgd. De volgende keer ga ik weer met wat vrienden uit eten, deze keer gaan wij wel naar het restaurant Il Forno. Het is hier altijd gezellig zitten en de medewerkers zij ook altijd zeer vriendelijk.  Ook de vrienden waar wij mee uit eten gaan vinden het hier altijd zeer lekker eten. Ook nieuwsgierig geworden naar al het lekkere eten wat je hier kan verkrijgen, kijk dan een sop hun menukaart welke online staat.