Lekker Indonesisch eten Den Haag

Mij mag je wakker maken voor lekker Indonesisch eten Den Haag. Sinds ik het restaurant van Mekar Sari heb ontdekt, wil ik geen Hollandse kost meer eten, nee geef mij maar een lekkere loempia, of  Serundeng, Sambal goreng tempé gerecht, die op de traditionele wijze klaar wordt gemaakt. Niet alleen smaken de gerechten hier bijzonder lekker, de kok weet waar hij mee bezig is. Ook de verse ingrediënten maken het geheel helemaal af. Ben je ook nieuwsgierig wat voor lekkers er hier allemaal op de kaart staan, kijk dan eens op hun website.  

Makkelijk bestellen

Natuurlijk loopt je het water al in je mond als je de menukaart van Mekar Sari aan het bekijken bent. Al het lekkere Indonesisch eten hier in Den Haag kan je ook telefonisch of online bestellen. Wat hier makkelijk aan is, is dat je op het afgesproken tijdstip je bestelling kan ophalen en deze lekker thuis kan gaan nuttigen. 

Eerdaags vieren wij de verjaardag van onze dochter en hiervoor hebben wij het plan geopperd om Mekar Sari voor het eten te laten zorgen. Dit scheelt voor mij heel veel boodschappen en ook op de avond zelf hoef ik niet in de keuken te staan om hapjes te maken.