Kaashandel Remijn is er voor jou

Kaashandel Remijn biedt een breed assortiment kazen met de focus op de verkoop van (half) harde Nederlandse kaas. Met trots kan gezegd worden dat deze kaashandel een kwalitatief hoogstaand basisassortiment heeft: 48+, 35+, een selectie boerenkazen, biologische kazen, vegetarische kazen en bijzondere producten als Boeren Gouden Oplegkaas, Boeren Leyden Traditioneel enz. Een heel bijzondere kaas, die het waard is apart vermeld te worden is de Stompetoren kaas. Deze wordt gerijpt in het rijpingshuis van kaashandel Remijn. De unieke combinatie van de luchtvochtigheid en de temperatuur zorgen voor deze fantastische smaak, die bijna niet valt te omschrijven. Die kaas moet je proeven! De Stompetoren kaas valt regelmatig in de prijzen bij productwedstrijden in binnen- en buitenland. En daar mogen kaashandel Remijn en Nederland best trots op zijn.

Kaashandel Remijn kies je vandaag nog

Stompetoren kaas is verkrijgbaar in 48+ en 35+ (light).

  • Stompetoren kaas 48+ heeft een volle smaak, is minder zout dan vergelijkbare 48+ kazen. Deze kaas is verkrijgbaar in 12 en 16 kg formaat en in de smaken jong tot en met extra oud.
  • Stompetoren kaas 35+ is smeuïg, niet te droog en niet te hard, zoals je bij light kaas wel zou verwachten. Deze kaas is verkrijgbaar in 12 en 16 kg formaat. Er zijn diverse smaken mogelijk met komijn en een variant met tuinkruiden.

Deze kaas zou je de trots van Nederland kunnen noemen! Een groot voordeel van deze kaas is de hoeveelheid zout, deze is namelijk aanmerkelijk minder dan bij andere kazen. Zoutarme kazen die rijk zijn van smaak, het kan! Er is zelfs een variant van de Stompetoren kazen die zelfs nog minder zou bevat dan de andere Stompetoren kazen.