Deze kaasboerderij verkoopt heerlijke producten

Wanneer jij in de omgeving van Abcoude bent, dan moet jij echt eens langs de kaasboerderij van: Gein Genoegen. Hier verkopen zij namelijk echt heerlijke verse producten. Hierbij kan jij denken aan ambachtelijke jonge, jong belegen, belegen, oude en diverse kruidenkaas. Er is een groot assortiment met diverse kruiden erin verwekt. hierbij kan jij denken aan:

  • Fenegriek
  • Brandnetel
  • Nagel
  • Komijn
  • Mosterd

Wanneer jij een liefhebber bent van verse melk, dan zit jij hier zeker ook aan het goede adres. Zelf haal ik hier altijd de karnemelk en iedere vrijdag eieren. Ook voor delicatesse zoals jam en mosterd kan jij hier terecht. Genoeg keuze dus zoals jij hier leest.

Kaasboerderij

Mooi natuurlijk gebied

Ben jij een liefhebber van wandelen of fietsen? De omgeving van deze kaasboerderij is een prachtig natuurgebied, waar er mooie wandel- en fietstochten kunnen worden gehouden. Zo kan jij dan ook even langs deze plek om iets lekkers te halen. Deze zaak wordt gerund Bart en Jacolien Hogenhout. Zij doen hun werk met passie en zijn heel erg vriendelijk. Zij bezitten in totaal vijfentwintig melkkoeien en vijftig fokschapen met lammetjes. De winkel is geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag van negen uur tot vijf uur. Dus pak de fiets en ga eens langs deze winkel.