Je gerecht altijd op de goede temperatuur

meater

Wil je een lekker gerecht maken, dan is het wel belangrijk dat dit de goede temperatuur heeft. Met de meater weet je in een handomdraai op welke temperatuur je gerecht is, en misschien nog wel belangrijker wanneer het de juiste temperatuur heeft. Met de handige app op je smartphone, lees je alle informatie af die belangrijk is voor je gerecht om te weten. Is je gerecht de goede temperatuur, dan zal de app je een melding geven. 

Kom alles te weten over je gerecht

Het is natuurlijk reuze handig als je via de app van de meater alles te weten komt over je gerecht, je kunt zelfs wanneer je in de woonkamer zit zien welke temperatuur je gerecht heeft en de temperatuur van de omgeving. Voordat je de app gaat gebruiken, stel je het gerecht in wat je wilt bereiden en je hebt alle informatie die je nodig hebt. Deze kun je indien nodig ook zelf wijzigen, met de custom cook instellingen stel je de gewenste instellingen in.

meater

Hoe laad je de meater op?

Omdat de meater draadloos is, en je met de app tot wel 50 meter afstand de thermometer af kunt lezen moet je zorgen dat deze altijd opgeladen is. Het oplaadstation ziet er fraai uit en is vervaardigd van bamboe materiaal, door het gebruik van bluetooth heb je een bereik van maar liefst 50 meter. Het is zelfs mogelijk om de thermometer door wifi aan meerdere apparaten te koppelen, op deze manier kun je het bereik nog groter maken.