Gezellig Nederlands restaurant Amsterdam

Een paar keer per jaar ga ik met een goede vriendin lekker shoppen in Amsterdam. Kan zeggen dat we er enorm veel zin in hebben, vooral omdat we besloten hebben om na afloop lekker te gaan eten in een Nederlands restaurant Amsterdam. Dit restaurant heet LT. Cornelis, dit is echt een aanrader mocht je eens in Amsterdam zijn. Hier hebben ze alleen gerechten die gemaakt zijn van Nederlandse producten, dus bijzonder lekker. Ik weet dit omdat mijn man ooit eens voor zakenreis daar heeft gegeten, en bij thuiskomst zei hij dat ik, als ik ooit naar Amsterdam zou gaan, daar eens moest gaan eten. Dus vandaag gaan we lekker shoppen, kan wel zeggen dat ik er enorm veel zin in heb, ook mijn vriendin staat te popelen om te gaan shoppen. We zijn wel met de trein gegaan, lekker makkelijk en zeer ontspannend, zo kunnen we genieten van de omgeving, en alvast onze plannen maken wat we allemaal gaan bekijken vandaag. Wat gaat een dag toch snel voorbij, vooral als er zoveel te zien is. Inmiddels hadden we flinke trek gekregen en gingen we op zoek naar het Nederlands restaurant Amsterdam. Welke zeer makkelijk te vinden was, en bovendien lekker dicht bij het station, dus we konden zo de trein inrollen als we onze buikjes hadden volgegeten. 

Echt bijzonder lekker gegeten

Inderdaad, wat mijn man zei over het restaurant LT.Cornelis was waar, we hebben hier werkelijk waar bijzonder lekker gegeten. Vooral de Hollandse stamppot was bijzonder lekker, hier gaan we beslist vaker eten.