Gezellig een broodje eten bij café Vianen

Bijna elke week ben ik wel te vinden in café Vianen om een lekker belegd broodje te gaan eten. De eigenaar, Jan Kees, zorgt er dagelijks voor dat er lekkere broodjes en soep te verkrijgen is. Ook de koffie smaakt hier uitstekend. Het leuke aan deze plek is dat de menukaart elk seizoen wordt aangepast. Zo kan je nu een lekkere  koopavondhap bestellen een heerlijk lentegerecht: pasta met courgette roomsaus. Je kan Zas & Fratsen makkelijk via Facebook volgen. Zo blijf je op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de lekkerste recepten.  

Gezellig zitten en lekker eten

Hierbij het café in Vianen is het gezellig zitten. Vaak spreek ik hier met vrienden af om een hapje en een drankje te doen. Als je de menukaart bekijkt schiet je al in de lach. Wat dacht je van lekkere honing van de zoem zoem, of gewoon een bijzonder Zoepje. 

Elke vrijdag kan ik mij alweer verheugen op een lekker belegd broodje met een kopje soep. Meestal neem ik als afsluiter nog een lekker kopje muntthee. Iedereen die in de buurt van Vianen woont kan ik aanraden om eens langs dit restaurant te gaan, ik weet zeker dat dit bezoek niet bij één keer blijft.