Een gezellig proeflokaal

Sinds kort hebben wij een gezellig proeflokaal gevonden, deze is te vinden bij café van Wegen. Zodra je hier binnen loopt lijkt het wel dat de tijd even stil heeft gestaan. Zo lijkt het net of je een huiskamer van 20 jaar geleden binnen stapt, vooral door de vitrage en de inrichting van dit pand. Maar dat maakt het juist alleen maar gezelliger. Vanaf heet eerste moment dat ik hier met een paar vrienden terecht ben gekomen, hadden wij het idee dat wij “thuis” waren. Zo gezellig en vooral de speciale biertjes die je hier kan proeven maakten alles tot een bijzonder leuk en lekker geheel.  proeflokaal

Super gezellig

Vorige week zijn wij naar het proeflokaal gegaan en hebben daar bijzonder lekkere biertjes geproefd. Wat denk je bijvoorbeeld van De Leckere, Paulus, Brugse Zot, Duvel, Affligem Blonde, Affligem Double, Affligem Tripel, Lindemans Kriek, Jopen Extra Stout, Amstel 0,0.

Wil jij ook een keer de ervaring hebben om een gezellige avond te hebben, dan moet je beslist eens naar café van Wegen gaan. Zodra je hier voor het eerst binnen komt dan wil je nergens anders meer heen. Wij hebben het hier altijd naar de zin en willen nergens anders meer een drankje doen.