Bijzonder lekkere Japanse gerechten

Je mag mij wakker maken voor lekkere Japanse gerechten en dan in het bijzonder voor sushi. Sinds ik hier het adres van een restaurant heb gekregen ben ik hier al meerdere keren geweest. Zo heb je hier op de menukaart zoveel lekkere gerechten staan, maar sushi blijft voor mij de voorkeur. Om een beetje indruk te krijgen wat je hier zoals kan bestellen is: 

  • Sushi
  • Teriyaki
  • Tempura
  • Verschillende soorten Noodles
  • Chan han

Tevens is het mogelijk om al deze gerechten thuis te laten bezorgen. Hiervoor kan je van 17.00 uur tot 21.00 uur de lekkerste gerechten bestellen en deze lekker thuis opeten.  

Goed adres

Soms weet ik echt niet wat ik moet gaan eten en vaak bestel ik dan één van de lekkere Japanse gerechten. Dit is het eten wat bij mij nooit gaat vervelen. Kan er gewoon geen genoeg van krijgen. Ik weet zeker wanneer jij ook een liefhebber bent van deze keuken dat jij ook vaker hier gaat eten of dit thuis laat bezorgen. 

Laatst had ik een feestje thuis en hiervoor had ik een grote plateau met sushi besteld. Deze werd netjes op tijd aan huis bezorgd en iedereen was er zeer over te spreken. Een goed adres voor lekker eten.