Alles wat je moet weten over de Airfryer

airfryervergelijken

De laatste jaren zijn Airfryers gestegen in populariteit. Al langer zijn veel Nederlanders dol op frituur en snacks. Toch bracht de frituurpan ook nadelen met zich mee, zoals een vieze geur en veel vet. Deze nieuwe pan neemt zulke nadelen weg en brengt nieuwe voordelen met zich mee. Alles wat je moet weten over de Airfryer, vind je hier.

 

Wat is een Airfryer?

De air fryer is ontwikkeld door Philips en maakt gebruik van de zogenoemde ‘Rapid Air Technologie’: rondgaande hete lucht en een grillelement. Bij het bakken wordt dus alleen warme lucht gebruikt, geen olie. Je kunt niet alleen frituren in Airfryers, ook grillen, bakken en roosteren is mogelijk. Kortom: je kunt er bijna alles in bereiden.

 

Wat zijn de voordelen hiervan?

Er zijn al drie voordelen van Airfryers benoemd: het eten is gezonder, er ontstaat geen vieze geur en je kunt er meer dan alleen snacks in bereiden. Er zijn nog meer voordelen. Zo is de Airfryer veiliger te gebruiken omdat er geen olie aan te pas komt. Je hoeft dus ook geen olie meer te kopen, wat op den duur veel geld bespaart. Tenslotte zorgt dit ontbreken van olie er mede voor dat het schoonmaken ook erg gemakkelijk is.

 

Hoe maak ik een Airfryer schoon?

Het schoonmaken van een air fryer is veel gemakkelijker dan het schoonmaken van een frituurpan. Dit natuurlijk omdat je geen olie gebruikt, maar ook omdat een groot deel van de Airfryer in de vaatwasser kan. Het schoonmaken is dus geen grote klus meer.

 

Welke accessoires zijn er?

Om de mogelijkheden van een Airfryer te vergroten, heb je bepaalde accessoires nodig. Dergelijke accessoires zijn een bakvorm, bakplaat, grillrooster, grillpan en meer. Met deze accessoires kun je er bijvoorbeeld biefstuk of muffins in bakken. Je kunt deze makkelijk koppelen aan het apparaat en er vervolgens mee aan de slag gaan.

 

Waar moet ik rekening mee houden bij het kopen van een Airfryer?

Als je een Airfryer wil kopen, dan kun je het best bij jezelf nagaan wat deze je moet bieden. Je moet je bijvoorbeeld afvragen hoeveel personen er per lading van zullen eten. Ook moet je beslissen hoe luxe de het apparaat moet zijn en dus welk merk het best bij je past. Tenslotte kun je nog kiezen voor het uitbreiden van de mogelijkheden met accessoires.

 

Waar kan ik een Airfryer kopen?

Airfryers worden door veel bedrijven en merken in verschillende vormen aangeboden. Op www.airfryervergelijken.nl kun je veel air fryers en accessoires vergelijken en informatie vinden over alle producten. De koopgids helpt je bij het uitvinden welke Air fryer het best bij je past. Met al deze informatie kun je een weloverwogen keuze maken bij het aanschaffen van een Airfryer. Wanneer je hebt besloten welk product het best bij je past, kun je via een link naar de webwinkel die deze het goedkoopst aanbiedt. Zo koop je makkelijk en snel de air fryer (accessoire) die het best bij je past.