Tip: Uitgebreide wijnproeverij als bedrijfsuitje

wijnglas_inschenken

Elk jaar vindt er weer een leuk bedrijfsuitje plaats op ons bedrijf. Zo krijgt ook elk jaar iemand de taak toegewezen om een leuk bedrijfsuitje te verzinnen. Dit jaar was de taak aan mij opgelegd. Ik moest voor 30 collega’s een leuk uitje gaan verzinnen. Omdat ik zelf veel van wijn af weet en houd, leek het me wel leuk om samen met collega’s deel te nemen aan een wijnproeverij. Waar of hoe wist ik nog niet maar ik had in ieder geval een leuk idee voorgeschoteld.

De Wijnpurist

Mogelijkheden besproken met de baas

Toen ik eindelijk een idee had voor een bedrijfsuitje, ging ik samen met mijn baas rond te tafel zitten. Aan de tafel hebben we de mogelijkheden besproken en opgezocht. Samen met mijn baas zocht ik op het internet naar een goede wijnproeverij in de buurt. Toen we op de site van De Wijn Purist terecht kwamen, lazen we dat ze ook op locatie konden komen. Dit vonden we een prima idee en vooral erg handig. Zo hoefde we niet helemaal naar de locatie toe te gaan met 30 man. Scheelde veel tijd en geld.

De Wijnpurist

‘’Wijnproeverij heel leerzaam, lekker en natuurlijk gezellig’’

Uiteindelijk hebben we contact opgenomen met De Wijn Purist. We reserveerden een wijnproeverij voor 30 personen bij ons op locatie. Dit was geen probleem en de eigenaar van de Wijn Purist vond dit geen probleem. Hij vertelde dat hij er ook veel zin in had. Wij hadden er gelukkig ook veel zin in dus dat kwam goed uit. De wijnproeverij was uiteindelijk heel leerzaam, lekker en natuurlijk gezellig. We hebben veel wijnen geproefd en er werd bij elke wijn ook een heel leuk verhaal verteld. Wij als collega’s hebben het heel leuk gehad met elkaar en we hebben de teamgeest zeker versterkt.