Ieder jaar een makkelijke keuze

Kerstpakketten 2021

Wil je als bedrijf voldoende keuze hebben bij het kiezen van de kerstpakketten voor 2021, bij de kerstpakkettenexpress.nl maak je ieder jaar een eenvoudige keuze. Of je nu 10 pakketten moet samenstellen of je hebt 1200 pakketten nodig. Op een eenvoudige manier kies je wat je wilt, dit kan met een kant en klaar pakket maar bij bepaalde aantallen is het zelfs mogelijk om je eigen doos te ontwerpen. Dit kun je doen in de webshop of je bent welkom in de groothandel om een pakket samen te stellen.

Kerstdoos in de huisstijl van je onderneming

Als groot bedrijf ben je trots op je onderneming en dat mag je ook laten zien bij het uitdelen van de kerstpakketten, heb je een bepaald aantal pakketten nodig dan kun je zelf je doos laten maken. Hierbij kun je gebruik maken van het logo, of misschien de kleuren van je onderneming. Op deze manier weet iedereen dat het pakket van jouw bedrijf komt, kies voor een leuke en lekkere inhoud en de feestdagen worden nog leuker voor je personeel.

Kerstpakketten 2021

Maak van december een groot feest

Of het nu kerst of Sinterklaas is de maand december is een gezellige maand met al die feestdagen, maar je kunt deze nog leuker maken door je personeel of relaties een sinterklaaspakket te geven. Komen daarna de kerstpakketten zijn de feestdagen echt helemaal compleet. Het pakket voor Sinterklaas kun je zo eenvoudig en kostbaar maken als je zelf wilt als bedrijf, wil je het bij een kleinigheidje houden dan is dit heel goed mogelijk bij de kerstpakkettenexpress.nl.